Oferta lunii Decembrie: Pentru cumparaturi de peste 150lei Pur Herbet va ofera un cadou.

[december_offer]

O SOLUȚIE INSPIRATĂ DE FIICA MEA…

Numele meu este Kovács Erzsébet, creatoarea și fondatoarea produselor cosmetice naturale Pur Herbet. Mi-am început cariera ca asistentă medicală în serviciul de urgențe. În această perioadă, am studiat psihologia și am obținut un masterat în Psihologie Organizațională și Managementul Resurselor Umane, după care am lucrat ca psiholog. Acum, colaborez cu doi chimiști, un farmacist, un  consilier în îngrijirea frumuseți  și un laborator.

Pur Herbet este o afacere născută din dragoste, cu scopul de a rezolva afecțiunea pielii fiicei mele. Pasiunea, conexiunea, expresia și interesul meu pentru frumusețe au fost elementele cheie care au conturat această afacere și au definit povestea Pur Herbet, oferindu-i conținut și naștere psihologiei frumuseții Pur Herbet. Pentru mine, acestă cale de viață a fost o sursă de inspirație, de reflecție și a devenit pasiunea mea.

Produsele Pur Herbet sunt cosmetice naturale certificate, fabricate în condiții controlate de laborator. Prin intermediul lor, oferim soluții și rutine personalizate pentru cei interesați să își îngrijească frumusețea cu atenție și conștiență.. Suntem suficient de mici pentru a ne putea ocupa personal de clienții noștri. Anul trecut, am colaborat impreună cu colage  mea cu 1170 de clienți despre îngrijirea corectă a pielii și am reușit să ne conectăm cu acești oameni.

Scopul nostru este să extindem acest serviciu și să organizăm evenimente în care să putem discuta, alături de specialiști, despre emoțiile, experiențele și percepțiile specifice femeilor și să explorăm expresiile trăirilor unice și perspectiva feminină asupra lumii, în compania unui vin bun, într-un mediu plăcut.

 

Kovács Erzsébet vagyok, a Pur Herbet természetes kozmetikumok megálmodója és alapítója.

Pályafutásomat sürgősségi osztályon kezdtem, asszisztensnőként. Ezen idő alatt pszichológiát tanultam, a mesteri képzést is elvégeztem, majd munkapszichológusként kezdtem el dolgozni, ezt követően tanítottam a pszichológiát, illetve gyerekpszichológusként dolgoztam. Jelenleg partnerségben vagyok két vegyésszel, egy gyógyszerésszel, egy laborral, valamint egy szépségmegőrzési tanácsadóval.

A Pur Herbet egy szeretet alapú vállalkozás, melynek a törődés és a megértés volt az alappillére, a kislányom bőrbetegségének megoldása vágyából teremtődött. A lelkesedésem, a kapcsolódás az önkifejezés és a szépség iránti érdeklődésem voltak a kulcsfontosságú elemek e vállalkozás fejlődésében és ez határozta meg a Pur Herbet történetét, tartalmat adott neki, amelyből megszületett a Pur Herbet szépségpszichológiája. Számomra egy olyan életérzést eredményezett, amely inspirál, reflektál rám és a szenvedélyemmé vált.

A Pur Herbet készítmények minősített természetes kozmetikumok, melyek kontrolált laboratóriumi körülmények között vannak gyártva. Általuk a tudatos szépségápolásra vágyóknak kínálunk megoldásokat és személyre szabott rutinokat. Elég kicsik vagyunk ahhoz, hogy az ügyfeleinkkel személyesen foglalkozzunk. A tavalyi évben 1170 ügyféllel beszélgettem a helyes bőrápolásról és sikerült is kapcsolódnom ezekkel az emberekkel.

Célunk az, hogy ezt a szolgáltatást szélesebb körben tudjuk kiterjeszteni, valamint olyan eseményeket szervezzünk, amelyek keretében, szakemberek bevonásával, a Női Létérzéssel kapcsolatos dolgokról egy finom bor társaságában, kellemes környezetben elbeszélgethessünk.

0
+
Produse
0
K+
Momente de răsfăț
0
+
Clienți mulțumiți